låsesmed

Ring til en låsesmed når du har låst dig selv ude

En hurtig forglemmelse kan hurtigt blive til et rigtig irriterende øjeblik. Der er rigtig mange som har oplevet det, og det samme gælder dem der har været tæt på. Det at låse sig selv ude er en rigtig træls situation, men heldigvis kan man altid kontakte en låsesmed. Med et opkald, så vil hjælpen være der kort efter – og det behøver ikke at være dyrt. Derfor er det en god ide at finde en låsesmed, som ikke tager for mange penge for det, men alligevel kan levere en god service. Det er dog ikke det eneste som en låsesmed kan hjælpe med. Der er en række af services som de fleste tilbyder, og det er altid en god ide at få professionel hjælp.

Har du haft indbrud?

Skulle du være så uheldig at få indbrud, så bør du altid tage kontakt til en låsesmed. Indbrud sker for rigtige mange hvert år, og det kan være svært at værne sig imod. Der er dog nogle ting, som man kan gøre – og her vil det være allerbedst med professionel hjælp. Der er nemlig nogle punkter, som en låsesmed vil kunne hjælpe med – ofte ting som du ikke selv er bevidst omkring. Et af de bedste råd, som de vil kunne give, det handler om vinduerne. Der er ikke mange der tænker over det, men vinduerne er ofte nemmere at komme ind ad, end hoveddøren. Det skyldes at de færreste har låse på vinduerne, og indbrudstyven har derfor nemmere ved komme ind der. Efter et indbrud, så vil det formentlig stå klart, hvordan personen er kommet ind. Dette skal selvfølelig rettes op på, så du ikke skal opleve det igen. Du har muligvis også behov for at få noget repareret – fx en ødelagt dørkarm eller vindue.

Hvem ringer på?

Hvis du bor i et lejlighedskompleks eller arbejder i en større kontorbygning, så oplever du måske at skulle lukke personer ind. Her er det selvfølelig rart at vide men du lukker ind, og det kan du kun vide hvis du spørger dem. Dette er muligt med en dørtelefon. For så får du mulighed for at snakke med personen der ringer på, før du lukker ham ind. Det kan give en tryghedsfornemmelse, da du ikke længere vil frygte for at lukke den forkerte person ind.

Hvis du gerne vil have yderligere sikkerhedsforanstaltninger, så skal du vælge en dørtelefon med et kamera. Det vil gøre det meget svært for en tricktyv at udgive sig for at være andre. Det er desværre et fænomen, som man ser mere og mere – og det er ikke en sjov oplevelse. Med kamera og telefon, så kan du være helt sikker på at der ikke kommer uvedkommende ind din bygning. Alt dette er noget en låsesmed kan installere.

Kontroller hvem der har adgang

Virksomheder med mange ansatte, de vil typisk have behov for at give adgang til deres medarbejdere på et kontor eller i en bygning. For rigtig mange er løsningen en traditionel nøgle, men den bedre og sikrere løsning, det er et elektronisk låsesystem. Der skifter du nemlig nøglen ud med en chip, som giver større kontrol over de ansattes adgang.

Det er muligt fordi det hele vil forgå elektronisk, og du derved kan til- og framelde de forskellige chips, og du kan give dem forskellige adgange. Hvis der eksempelvis er en kollega som er stoppet, men aldrig fik givet sin chip tilbage, så vil du bare kun afmelde hans eller hendes chip. Derudover vil du kunne tildele adgang til forskellige døre, og du vil kunne se hvem der låser sig ind.

En låsesmed der kan hjælpe med det hele

Hvis du ønsker noget af ovenstående, så kan du kontakte KeyPartner. Deres værksted ligger centralt i København, og de har stor erfaring inden for branchen. De ønsker at give en låseservice i særklasse, men til priser som alle kan være med på. Du kan læse mere om deres services på deres hjemmeside.

Kend altid til en låsesmed med døgnvagt!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *