Det er smart at få laserbehandling mod rynker

Jeg skrev sidste gang om hårfjerning med laser, og kom nu i dag til at tænke på, at man jo også kan få rynker fjernet ved laserbehandling. Jeg kan nemlig huske at min tante fik fjernet nogle rynker i ansigtet for nogle år siden med den behandlingsmetode.

Det er vist en relativt ny måde at få fjernet sine rynker på, og man må sige, at det er lidt mere effektiv end at bruge almindelig rynkecreme. Min tante så, med al respekt, rimelig gammel ud i forhold til sin alder, fordi hun havde været ryger i mange år og desuden har taget rigtig meget sol. Derfor besluttede hun sig for at få laserbehandling mod rynker, samtidig med hun stoppede med at ryge, og hun ser fantastisk ud nu.

Jeg tror også, det er noget, hun er glad for, hun har fået gjort. Hun ser næsten tyve år yngre ud, efter hun har fået laserbehandling, for bortset fra de rynker, hun havde fået omkring munden og ved øjnene, så har min tante altid holdt sig rigtig godt, så hvis jeg får mange rynker engang, så vil jeg også benytte mig af samme behandling.

Om 4 måneder er der råd til større bryster

Next Story »

Hvorfor har kroppen brug for at du tager kosttilskud?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *