Hårfjerning med laser er alletiders løsning

Har I prøvet hårfjerning med laser kvinder – for den sags skyld også mænd?? Det har jeg og jeg er en af de mange glade kunder og tilhængere af denne måde at fjerne hår på. Jeg er faktisk midt i en behandlingsperiode, men er allerede tilfreds med resultatet. Da jeg i sin tid besluttede mig for at hoppe ud i hårfjerning med laser, researchede jeg det godt og grundigt. Jeg læste at man danner nye hårsække løbende med årene og at man derfor ikke kunne love at behandlingen vil føre til permanent glat og hårfri hud permanent.

Det var selvfølgelig lidt øv at hårfjerning med laser ikke er en permanent løsning for alle, men jeg besluttede mig alligevel for at hoppe ud i det – og det er jeg nu super glad for at jeg gjorde!! Jeg er som sagt halvvejs i behandlingsforløbet, så hårene vokser stadigvæk ud. Men det der gør det så genialt er at det tager lang tid før hårene vokser ud. Ja, halvanden måned for at være helt præcis.

Jeg har nu besluttet mig for at begynde at få behandlet flere områder. Nu er jeg nemlig blevet helt ligeglad med om hårfjerning med laser virkelig er en permanent løsning.

Permanent hårfjerning – hår væsentligt reduceret efter 4 behandlinger

Next Story »

Føler mig lækker med læbeforstørrelse og uden uønsket hårvækst

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *