Hvorfor har kroppen brug for at du tager kosttilskud?

Der kan både være mange gode og mange ligegyldige grunde til at tage kosttilskud. De mest oplagte grunde er selvfølgelig, at man har brug for et tilskud til sin kost, fordi man ikke får vitaminer og mineraler nok igennem den mad, man spiser. En af de typer, der sælger allerbedst er fiskeolien, som har været på markedet i flere år. Fiskeolie er en rig kilde til omega 3, som er en af de essentielle fedtsyrer, som kroppen har brug for, og som man kun ka få gennem sin kost.

Enhver ved at det er muligt at få nok af både omega 3 og 6 gennem sin kost. Netop derfor bliver vi anbefalet at spise fisk mindst én gang om ugen, da især fed fisk, som man oftest finder i de danske køkkener, er en af de bedste kilder til disse fedtsyrer. Med kosttilskud, der indeholder disse, slipper man for at stå og lave og selvfølgelig at købe fisken, hvilket måske kan være en løsning for mange.

Undersøgelser har vist, at visse former for kosttilskud har en effekt på depressioner, og så bør især veganere være opmærksomme på, om de mangler nogle mineraler og proteiner i deres kost, som de er nødt til at få andetsteds fra.

Det er smart at få laserbehandling mod rynker

Next Story »

Mit allerbedste helsetip: hørfrøolie og Pukka te

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *