Jeg har bestilt to halsrør til mig selv – glæder mig til at modtage dem

Held i uheld, at jeg i går mistede mit halstørklæde i s toget, da jeg var på vej hjem fra arbejde, for det betyder selvfølgelig at jeg må ud og købe et nyt. Jeg tror dog ikke, jeg vil have et halstørklæde denne gang, da jeg alligevel aldrig kan finde ud af at binde det ordentligt. I stedet vil jeg prøve at købe sådan et halsrør, jeg har set. Det er altså smart.

Jeg har set nogle halsrør med hætte, så man altså på en måde har både halstørklæde og hue eller hætte i én, for jeg er altså også ret slem til at smide mine huer væk. De typer, jeg har set, ser også rigtig dejlig varme ud, så det kan nok ikke undrer nogen, at jeg bestilte to af dem, lige så straks, jeg kom hjem i går. Og jeg glæder mig meget til at modtage dem, for det er altså lidt koldt udenfor uden noget omkring halsen og ørerne, synes jeg.

Heldigvis garanterede de hurtig levering fra den hjemmeside, jeg bestilte fra, så jeg håber på, at jeg kan hente min pakke på posthuset i eftermiddag eller i morgen, så jeg ikke skal fryse længere.

Billige smykker online som valentines-kalendergave til min kæreste

Next Story »

Army bælter kunne godt gå hen og blive en national trend

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *