Låsesmed Østerbro gav mig mit barn tilbage

Jeg ved ikke hvordan det gik til, men på en eller anden mærkelig måde hvad min toårige søn fået låst sig inde i kælderen og jeg kunne naturligvis ikke finde nøglen. Det skulle senere vise sig at der var en ganske god grund til dette, for nøglen befandt sig også i kælderen. Så kan man jo lade det være en lærestreg. Men for at gøre en lang historie kort, så prøvede jeg alt hvad jeg kunne for at få døren op, men uden held. Og så var det at jeg ringede til Låsesmed Østerbro, velvidende at der ofte er lang ventetid.

Jeg forklarede min sag så godt som jeg kunne i min tilstand af panikangst, og efter hvad der føltes som timer, men i virkeligheden blot var 5 minutter, dukkede en låsesmed fra Låsesmed Østerbro op, og der var en i den anden ende som prøvede at tale mig til ro hele tiden.

Jeg tror ikke at det tog mere end 10 sekunder at lukke kælderdøren og, og på den anden sig sad min søn blot og grinede ad sin panikslagne mor. Sådan en møgunge. Men Låsesmed Østerbro skal have en stor tak for den hurtige udrykning, de har da i hvert fald fået mig som fast kunde.

Låsesmed Frederiksberg eller Nørrebro – Leder efter anbefalinger

Next Story »

Hvilket Flyttefirma i København har den bedste opbevaring?

One Comment

  1. Hans
    17. november 2011

    Det var da rigtig godt, at din låsesmed kunne være der så hurtigt. Men måske du lige skulle give din unge en lærestreg, for det var da godt nok tarveligt.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *