Hvilket Flyttefirma i København har den bedste opbevaring?

Jeg har en forfærdelig masse ting som jeg ikke har plads til det nye sted jeg skal flytte hen, og derfor har jeg brug for en eller anden form for opbevaring, indtil at jeg finder ud af hvad jeg skal gøre med det. Nu står jeg jo alligevel også bestemme mig for et flyttefirma i København, og så kan jeg jo lige så godt bruge det som har den bedste opbevaring, for der er altså nogle ret værdifulde objekter bland alt mit habengut.

At finde frem til det bedste flyttefirma i København er imidlertid lidt ligesom at lede efter en nål i en høstak, for der er bare mange flyttefirmaer, og de reklamerer alle sammen med en fantastisk opbevaring. Jeg har naturligvis ikke en ærlig chance for at skille fårene fra bukkene, og er således lidt på herrens mark, i mine bestræbelser på at lede efter det bedste flyttefirma for mig.

Jeg har naturligvis ringet til det ene flyttefirma i København efter det andet og forhørt mig om forholdene, men jeg må jo nok erkende at det var tåbeligt af mig at regne med at jeg ville få svar på noget ad den vej, for det er jo klar at ens egen forretning er altid er den bedste når man bliver spurgt. Således er det bedste resultat jeg har kunne opnå yderligere information om hvilket sikkerhed de stiller, i forhold til skader og indbrud, og generelt må jeg sige at jeg ikke er imponeret.

Hvad gør man så? Jeg ved det faktisk ikke. Jeg skriver nu her i håb om at det vil resultere i nogle gode anbefalinger, men det er så også sidste udvej. Hvis ikke det munder ud i noget brugbart, så ved jeg ganske enkelt ikke hvad jeg skal gøre. Jeg må vel bare tage en chance? Men at tage en chance men malerier for mange hundrede tusinde kræver alligevel sin mand. Og så er der oven i købet affektionsværdien. Jeg har jo ikke tænkt mig at skille mig af med det hele.

Men nu her jeg vidst også skrevet mere end nok, og skulle tage meget fejl om ikke budskabet er nået igennem. Så kort og godt, om du kender til et flyttefirma i København som bare har en helt fantastisk opbevaring, så vil jeg utrolig gerne at du kontakter mig, og ligeledes om du skulle have andre gode råd, vil jeg også mægtig gerne høre dem.

Låsesmed Østerbro gav mig mit barn tilbage

Next Story »

Arne Jacobsen Ægget – Et møbel som er gået over i historien

One Comment

  1. Kenneth
    26. oktober 2011

    Kort og godt: flyttefirma København. Søg på det på Google, så skal du nok finde frem til den rette. Jeg har benyttet mig og er ikke blevet skuffet og de tilbyder også opbevaring.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *