Låsesmed Nordvest – Jeg har brug for en låsesmed i Nordvest

For nogle måneder siden flyttede jeg til Nordvest, og det har jeg været rigtig glad for. Her på det sidste har der dog været et par indbrud i nabobebyggelsen, og jeg føler mig lidt utryg, hvorfor jeg nu har tænkt mig at kontakte Låsesmed Nordvest, så jeg kan få en låsesmed ud og lave et sikkerhedstjek af min bolig.

Ligesom alle andre vil jeg jo nødig have indbrud i mit hjem, hverken når jeg er hjemme, eller når jeg ikke er. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad der er værst, men jeg tror, at jeg er kommet frem til, at jeg helst ikke vil være hjemme, hvis uheldet skulle være ude. Det håber jeg jo selvfølgelig ikke kommer til at ske og forhåbentlig slet ikke, når jeg har fået besøg af Låsesmed Nordvest.

Låsesmed Nordvest er en underafdeling af Låsesmed København, som alle fra København og omegn sikkert kender. De har nemlig afdelinger i hele Københavnsområdet, og de har selvfølgelig også en låsesmed i Nordvest, som dækker bydelene Nørrebro, Vanløse, Østerbro og Frederiksberg.

Min ide med det her besøg af Låsesmed Nordvest kommer faktisk fra mine forældre, der i en periode var meget plaget af indbrud i deres sommerhus. De fik derfor en låsesmed ud for at se på huset, og de fik at vide, at huset trængte til et omfangende sikkerhedstjek.

Siden mine forældre fik foretaget et sikkerhedstjek af deres sommerhus, har de ikke haft et eneste indbrud, og det fortæller jo lidt om, hvor værdifuld en låsesmed faktisk er. Jeg har desuden hørt, at Låsesmed Nordvest skulle give en helt fantastisk service, så dem vil jeg altså prøve.

Jeg har tænkt mig at ringe til Låsesmed Nordvest her i eftermiddag og høre, hvornår de har tid til at tage ud til mit hus og lave et sikkerhedstjek af hele huset.

Jeg har dog hørt, at Låsesmed Nordvest faktisk har døgnservice, så i princippet kan jeg ringe til dem i nat og høre, om de kan lave et sikkerhedstjek, men hvorfor skulle jeg egentlig gøre det. En låsesmed har sikkert masser at lave om natten med alle de folk, man hører om har låst sige ude, mistet deres nøgler, haft indbrud etc.

Men som sagt har et sikkerhedstjek hjulpet mine forældre afsindig meget, og jeg er ret overbevist om, at det også vil komme mig til gavn at have besøg af en professionel låsesmed fra Låsesmed Nordvest, og jeg vil derfor anbefale dig også at få lavet et sikkerhedstjek, hvis du er bekymret for indbrud.

Next Story »

Min låsesmed i København kan anbefales

4 Comments

 1. Martin Nissen
  10. februar 2012

  Det kunne være, at man skulle følge dit gode råd og kontakte en låsesmed for et sikkerhedstjek. Der er nemlig afsindigt mange indbrud lige i øjeblikket, og det vil man jo helst undgå.

  Svar
 2. Amalie Larsen
  16. februar 2012

  For nogle år siden havde jeg en låsesmed ude for at lave et sikkerhedstjek, og det var i hvert fald godt givet ud. Det viste sig, at jeg skulle skifte alle mine låse ud og sætte låse på mine vinduer.

  Svar
 3. Johan Petersen
  28. februar 2012

  Jeg kender en rigtig god låsesmed, som du kan kontakte, hvis det stadig er aktuelt..?

  Svar
 4. Klaus
  9. marts 2012

  Jeg bor selv i et af de mere udsatte steder i Danmark, og ligesom dig har jeg også kontaktet en låsesmed og fået øget sikkerheden, så mit hjem ikke er en gavebod og frister svage sjæle.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *