Er der nogle, der kender en effektiv behandling af fodvorter?

Jeg har et lille spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få svar på, så hvis der er nogle derude, der kender en effektiv behandling af fodvorter, må I meget gerne kontakte mig her på bloggen.

Min søn har nemlig konstant fodvorter, og jeg føler efterhånden, at jeg har prøvet alt, men jeg har endnu ikke fundet en behandling af fodvorter, der virker effektivt nok til, at han kan komme af med dem. Et af problemerne er også, at de i skolen smitter hinanden med fodvorter hver gang, de render rundt med bare fødder til idræt eksempelvis.

Jeg kan huske, at vi også havde samme problem, da jeg var på hans alder, men jeg kan dog ikke huske, hvordan jeg kom af med mine. Måske er løsningen så simpel, at man bare vokser fra dem? Lige meget hvad kunne jeg dog stadig godt tænke mig at høre, om der er nogle, der har nogle gode råd til en effektiv behandling af fodvorter.

Jeg kan nemlig forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har et problem med fodvorter og behandling af fodvorter, så der må jo være nogle, der kender en god løsning.

Jeg har i øvrigt prøvet at snakke med nogle af de andre forældre om problemet, og de lader til, at de også har haft lidt svært ved at finde en effektiv behandling af fodvorter. Vi ved selvfølgelig ikke, hvem der startede denne epidemi, men hovedsagen er den, at de alle sammen går og smitter hinanden, og det går ikke.

Jeg ved godt, at mange måske foreslår mig at tage til lægen med min søn og få lægen til at fjerne fodvorterne, men det er altså ikke en holdbar løsning, for så skal jeg rende til lægen i tide og utide. Så hvis du kender en god og effektiv behandling af fodvorter, må du endelig kontakte mig.

Jeg vil bare gerne have ømme muskler – Det er livsbekræftende!

Next Story »

Stevia sødemiddel og pukka te er en perfekt kombination – himmelsk!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *