Jeg opdagede kunstige øjenvipper i 2.g – nu elsker jeg dem

Jeg opdagede herligheden ved kunstige øjenvipper, da jeg i 2.g skulle spille engel i gymnasiets musical. For at få et mere naivt udseende var de kunstige øjenvipper en del af mit kostume.

Først købte jeg individuelle vipper, men jeg kunne slet ikke finde ud af at sætte dem på. Mine fede fingre kunne slet ikke håndtere så små objekter, og jeg fik lim ud over det hele.
Jeg var lige ved at give op, men så forsøgte jeg mig med almindelige kunstige øjenvipper, og de var meget nemmere at sætte på. Faktisk blev jeg ret god til det, og i dag tager det ingen tid for mig at sætte dem på.

Stadig den dag i dag kan jeg finde på at bruge kunstige øjenvipper, hvis jeg skal til fest og gerne vil fremhæve mine øjne. Ofte skal der et trænet øje til at se, at vipperne ikke er ægte, men der findes selvfølgelig også de vipper, der både har glimmer og farver. De kan have en rigtig flot effekt på det færdige look, når man skal til fest. Og så kan de naturligvis også bruges som en del af et kostume, som jeg gjorde for 5 år siden i gymnasiet.

Hårtransplantation, hageforstørrelse og hårtab – Der findes gode løsninger

Next Story »

Stevia sødemiddel og pukka te er en perfekt kombination – himmelsk!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *