På jagt efter billig webhosting med mine bedste veninder

Min oplevelse med billig webhosting begynder en tirsdag eftermiddag, hvor jeg sad sammen med to veninder og snakkede om, at det egentlig kunne være fedt at lave blog om alt det modetøj, vi går og køber.

Amanda har været en rigtig tilbudsjæger, siden jeg for mange år siden lærte hende at kende, og hun foreslog, at vi begyndte at kigge os omkring efter billig webhosting til bloggen. Amalie og jeg kunne godt se fornuften i det, hun sagde, så vi aftalte at mødes hos Amanda senere på aftenen.

Da Amalie og jeg ankom til Amandas lejlighed, tog hun imod os med en flaske hvidvin, og vi skålede, mens vi grinede over det, vi havde gang i. Da vi havde spist, gik jagten i gang på billig webhosting, og med hver sin bærbare computer i skødet sad vi i mange timer i Amandas stue og kiggede på tilbud, mens vi diskuterede.

Der var faktisk rigtig mange udbydere af billig webhosting, så det var svært at vælge, og vi kunne ikke lade være med at tænke på, hvor dejligt det ville være, hvis bare skobutikkerne var ligeså meget fremme i skoene med deres kundepleje som internetudbyderne. Tilsyneladende kunne vi få bloggen op at køre uden at skulle betale mere end nogle småpenge. Det var helt vildt.

Endelig besluttede vi os: En af udbyderne tilbød så billig webhosting, at vi ikke kunne sige nej, og så skrev vi en email til ham med det samme. Mens vi havde siddet og arbejdet, havde vi fået drukket hele flasken med vin, og Amalie gik derfor ned i kiosken for at købe en ny flaske, mens Amanda og jeg sad og snakkede om alle ting, vi ville skrive på vores nye blog.

Jagten på billig webhosting var slut, og vi kunne gå i gang med skriverierne.

Billig bredbånd til boligforeninger – masser af information omkring fibernet til boligforeninger

Next Story »

Balletbingo giver mig et velfortjent pusterum fra en travl hverdag

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *