Indisk mad i københavn får mig til at overveje flytning

Det fede ved at bo i byen er muligheden for take away, har jeg ikke ret? Jeg var lige hjemme hos min søster i går. Hun bor i København, og der er mulighederne for take away jo helt i top. Der er ikke noget som at spise lækker indisk mad i København.

Siden jeg var i Indien, har jeg været helt pjattet med indisk mad. Desværre er det svært at få indisk mad, der hvor jeg bor. Til gengæld er der mange muligheder for indisk mad i København! Min søster stod klar, da jeg kom, med et menukort fra en take away, der udbringer indisk mad i København. Det var så svært at vælge mellem alle de gode retter! Nogle gange overvejer jeg, om jeg skulle flytte til København simpelthen for den indiske mads skyld.

Jeg får næsten altid indisk mad i København, når jeg er på besøg. Det er ved at blive til en tradition, og det gør det også til noget særligt. Jeg synes også, at det er fedt, at man faktisk kan få god mad, når man bestiller take away. Det behøver ikke være udelukkende burger og pizza, når man ikke lige orker at lave mad. Ja, det kan godt være, at jeg snart flytter, så jeg kan få bedre take away mad.

Vin til laksen SKAL være hvidvin, det er essentielt for min kæreste

Next Story »

Pizza: Do or dont?

One Comment

  1. Sille Larsen
    2. maj 2012

    Jeg får også altid indisk mad i København, hvis jeg lige er på besøg. Eller Thai. Eller Kinesisk! Oh, der er så meget at vælge i mellem:)

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *