Balletbingo giver mig et velfortjent pusterum fra en travl hverdag

Jeg elsker at spille bingo på balletbingo. Det er sådan en dejlig måde at kunne slappe af på. Det er gratis og giver mig muligheden for både at møde nye mennesker, spille og vinde penge alt sammen på samme tid.

Det var en veninde, der introducerede mig til balletbingo. Vi kommer begge fra landet og har været glade for at spille bingo i bingohaller, da vi stadig boede der. Jeg har ofte savnet bingospillet og den spænding og det sociale liv, som følger.
En dag sad vi og snakkede om gamle dage min veninde og jeg, og hun afslørede pludselig, at hun var begyndt at spille på balletbingo. Jeg havde hørt om det, men jeg havde aldrig prøvet det. “Det skal du da prøve!” udbrød min veninde. Og før jeg vidste af det, havde vi oprettet en bruger til mig. Vi aftalte at mødes til det samme spil på nettet, hvor vi hurtigt fandt hinanden på chatten. Det var næsten som i gamle dage, bortset fra at på balletbingo er det lidt lettere at holde styr på sine plader med mulighed for automatisk udfyldning. Derudover har jeg faktisk fået rigtig mange venner derinde, og jeg synes, det er en fantastisk lille verden at stikke af til en gang imellem.

På jagt efter billig webhosting med mine bedste veninder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *