Hvad koster et nyt tag, og skal jeg hellere vælge en tagrenovering?

Nyt tag, nye vinduer eller ny facade. Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man er husejer, og det koster alt sammen penge. Er taget utæt, eller finder man det af andre grunde nødvendigt at skifte, så er det vigtigt at spørge sig selv: ”hvad koster et nyt tag?”.

Har man ikke råd til at få lavet et nyt tag, hvilket er den bedste løsning på længere sigt, så skal man måske i stedet for overveje en tagrenovering i stedet for. Det kommer dog blandt andet an på, hvilken skade der er på taget osv.

Hvad koster et nyt tag så? Det er der mange, der er meget usikre på, og det kan være svært at komme med et helt præcist anslag for, hvor meget det vil koste at lave et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag, når man har et hus, der er ca. 150 kvadratmeter? Dette spørgsmål stiller mange, og det er forståeligt, da det altid er interessant for husejeren at vide, hvor meget det koster at få lavet et nyt tag. Prisen afhænger dog blandt andet af, hvor stort taget skal være, hvilke materialer der skal bruges osv.

Nye pk 22 stole i stuen til spotpris gør en designpige glad

Next Story »

En byggegaranti er et must når du skal have lavet en tagrenovering

One Comment

  1. Søren Henriksen
    16. juli 2012

    For mig virkede det som en alt for stor mundfuld, da jeg skulle finde ud af, hvad det ville koste at få lavet et nyt tag. Derfor fandt jeg på nettet frem til forskellige eksperter indenfor området, og den første jeg ringede til var Compara. De sendte en ekspert i tag ud til mig, og så fik jeg ellers svar på alle mine spørgsmål på en gang. Det kan klart anbefales!

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *