Det er min helt store drøm at få hvide tænder – hvordan gør jeg?

Jeg har længe haft en drøm om at få hvide tænder, og det er da heller ikke, fordi mine tænder er specielt gule lige pt. eller noget som helst, men jeg drømmer altså om et ægte Hollywood-smil! Jeg har derfor besluttet mig for at kontakte min tandlæge og høre, om han kan hjælpe mig.

Jeg ved godt, at der findes en masse forskellige produkter inden for tandblegning, men da jeg har læst, at det hurtigt kan gå galt at eksperimentere med de her produkter selv, føler jeg mig mest tryg ved, at det er min egen tandlæge, der bleger mine tænder.

Selvom jeg har drømt om at få hvide tænder i evigheder, så er det altså først nu, at jeg har besluttet mig for at få gjort noget ved det. Jeg har simpelthen ikke haft økonomien til det før nu, og jeg vil som sagt hellere have det gjort rigtigt den første gang af en professionel.

Jeg har dog ingen ide om, hvor meget det koster at få lavet hvide tænder hos en tandlæge, og i den forbindelse kunne jeg derfor godt tænke mig at høre fra jer læsere, hvis I har erfaringer med hvide tænder.

Jeg har tænkt mig at kontakte min tandlæge her i eftermiddag og høre, hvor meget han tager for at lave hvide tænder, men det kunne være meget rart at have et lille fingerpeg om, hvor meget det nogenlunde vil komme til at koste.

Hver eneste gang jeg ser en pige med hvide tænder, bliver jeg fuldstændig misundelig og ville ønske, at det var mig, der havde så flotte tænder, men nu har jeg formegentlig snart selv et ægte tandpastasmil! Jeg har dog brug for din hjælp, så kontakt mig venligst.

Min krop kalder på maveplastik, fedtsugning og kosmetisk tandpleje

Next Story »

Nye tænder: Nu står den på tandblegning hos min tandlæge i Hellerup

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *