Hudpleje er nu en fast del af min personlig pleje

Det var først i de seneste teenageår, jeg begyndte at gå rigtigt op i personlig pleje. Selvfølgelig har jeg altid været ren og pæn, men sådan noget som hudpleje fortryder jeg en lille smule, at jeg ikke startede på noget tidligere. Jeg tror nemlig, det havde været en rigtig god idé at forebygge det, så snart jeg var kommet i puberteten, som mange af mine klassekammerater var så fornuftige at gøre, men det er desværre for sent nu.

I dag prøver jeg at rense min hud hver dag, og gerne både morgen og aften. Jeg døjede i lang tid med uren hud, og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre ved det, indtil jeg fik anbefalet en hudpleje, der passede til min hudtype. Det er nu en fast del af min personlig pleje, og jeg kan efterhånden se rigtig gode resultater af det på min hud.

Jeg har lidt på fornemmelsen, at det betaler sig at tage sig tid til sin hudpleje. Førhen har jeg nemlig ikke gidet at gøre så meget ud af det, og har droppet at gøre rensning af huden til en del af personlig pleje, fordi jeg synes, der var for meget, man skulle gøre hver eneste aften og morgen.

Nu synes jeg selv, jeg har fået godt styr på det, og det har faktisk blot krævet, at jeg fik gjort hudpleje til en vanesag. Det betyder, at min hud er blevet langt pænere, end før jeg begyndte at gå op i det.

Next Story »

Træpiller – Efterårsferien er slut & dermed tid til at købe træpiller

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *