Herreløse dyr er i den grad et stigende problem for samfundet

Jeg har en god veninde der arbejder hos et af de her dyreinternater, der jo ligger rundt omkring i landet og det er hun blevet rigtig glad for. Stedet håndterer herreløse dyr, det vil sige hunde, katte, kaniner og en række andre firbenede væsener fra dyreriget, der er blevet efterladt, vanrøgtet eller ganske mishandlet af en tidligere ejer. Herreløse dyr er et stigende problem i Danmark og det har det snart været i nogle år.

Der indleveres og rapporteres et stigende antal dyr, der ikke er blevet taget ordentligt hånd om fra ejerens side. I nogle tilfælde bliver de fjernet fra ejeren, men i mange tilfælde er det ganske enkelt instanser som Falck og politi, der finder de her herreløse dyr, i alt lige fra trappeopgange og til kummerlige forhold i papkasser. Der er ingen grænse for, hvordan at nogle mennesker helt skødesløst kan efterlade deres dyr.

Jeg blev faktisk lidt trist, da min veninde fortalte mig om sagen. Jeg havde dog opfanget lidt i artikelopslag på diverse nyhedssites omkring dette meget stigende problem, men det kom faktisk bag på mig, hvordan nogle mennesker kan smide et ansvar fra sig på den måde. Herreløse dyr bliver heldigvis i mange tilfælde redet ud af trådene og indleveret til diverse dyreinternater, men der er jo en naturlig kapacitetsgrænse på et tidspunkt. Jeg håber virkelig at det er et problem, der vil blive oplyst mere om i samfundet.

Find et stort udvalg af hundehalsbånd og hundesenge billigt online

Next Story »

Forleden dag fandt jeg to herreløse hunde – jeg gav dem hundemad

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *