Rynkebehandling ved brug af botox injektioner vinder mere frem

Botox er et begreb der har eksisteret lige siden firserne, det har været et velkendt produkt til udglatning af rynker og generel opstramning af hudfolder, smilerynker og andre typer af ældningstegn. Der er naturligvis også mennesker der har benyttet sig af botox behandling, i forbindelse med andre kosmetiske behov. Det kunne f.eks. være rynker, der er opstået efter en endt graviditet og som personen ønsker at minimere så meget som muligt, ved brug af botox injektioner i de ramte områder.

En botox injektion tager kun ganske få minutter, da væsken bliver sprøjtet ind under huden. Nogle patienter vil muligvis sammenligne en botox behandling, med det at få en normal vaccine injektion nede hos sin læge og det er en sammenligning, der bestemt kan trækkes paralleller til. Man kan så sige, at det på et punkt måske er meget godt, for de fleste mennesker har prøvet en injektion før i deres liv og ved rimelig godt hvad dette indebærer.

I nogle enkelte tilfælde er der tale om ekstraordinære dybe rynker, men her er der mulighed for at supplere botox injektionen med en såkaldt ” vævsfylder”, f.eks. Aquamid eller et andet produkt ved navn Restylane. Denne botox suppleant er en injicerbare implantatvæske, der er i stand til permanent, at udfylde områder med behov for dette. Der findes også muligheder for at kombinere en botox behandling med et ansigtsløft, eller en laser behandling af de rynker, der måtte være for dybe til kun, at blive behandlet med botox injektioner.

Rynker er i dag noget der kan udbedres på en moderne privatklinik

Next Story »

Er der nogle, der kender en effektiv behandling af fodvorter?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *