Hættetrøjer og vandresokker – Så skal familien ud og lege i Norge

Ja den er god nok. Hele familien, hvilket består af mig selv, min mand og vores to børn, har besluttet sig for (nok mest mig) at vi skal op og rode rundt i de norske fjelde hvor jeg selv tilbragte meget tid som barn. Rejsen er planlagt, vi har lejet en lille hytte for et par uger og alt er sådan set klar, altså lige med undtagelse af det allervigtigste, nemlig tøjet. Det er jo et noget andet klima deroppe og så går det altså ikke at rende rundt i det bare ingenting. Så jeg er gået på jagt efter hættetrøjer, vandresokker, varme jakker, bukser og alt det der ellers skal til.

Det er imidlertid ikke let, for med de priser man bliver udsat for nu om dage, ville vi jo skulle leve af vandgrød den næste måned, så jeg gik på jagt efter alternativer og fandt et. For det er bare så meget billigere at købe tøj online, også vandresokker , hættetrøjer eller hvad det nu måtte være. Jeg antager at det er meget billigere af nogle meget gode grunde. Mangel på personlig betjening, at man ikke kan prøve tøjer først og så videre.

Så ja, det kan måske være en smule mere besværligt, men de penge man sparer, mere end opvejer det. Jeg har nu købt et væld af forskellige beklædningsgenstande til ungerne, ikke mindst vandresokker, for de skal altså ud på nogle lange traveture, og jeg har faktisk kun købt et fejlkøbt, som jo bare kan byttes. det er blot lidt besværligere. så nu kan vi rolig tage af sted til Norge, uden at frygte at vi kommer til at sulte eller fryse ihjel. Og alt sammen fordi at man kan købe tøj online til spotpriser.

Liners og sokker – God julegave idé eller helt ved siden af?

Next Story »

Army pullover og langærmede T-shirts – Er verden af lave?

2 Comments

 1. Bjarne Kristiansen
  20. oktober 2011

  Hey kan du ikke lige mide en kommentar om hvor du købte de der hættetøjer? Jeg har ledt og ledt efter nogle gode og billige nogen, men har bare ikke fundet noget som helst.

  Svar
 2. admin
  26. oktober 2011

  Jeg har jo eller linket til hættetrøjerne i indlægget, men var hos Army Star. De har i øvrigt en masse godt tøj til rigtig gode priser.

  Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *