Håndværker døgnvagt – Når lokummet brænder

Det var fredag aften da det skete. Jeg havde været på overarbejde og var simpelthen så træt at jeg dårligt kunne stå på benene. Det er jo hverken første eller sidste gang det er sket, men denne gang kom der altså et dørtrin i vejen. Dørtrinnet leder ud til husets eneste toilet, jeg snubler og vælter oven på omtalte porcelænsvidunder. ”Jamen dog, gjorde det ondt?” spørger i nok og ja, det gjorde det da, men jeg slap uden varige men. Det gjorde toilettet i midlertid ikke, for det splintrede i adskillige stykker. Så kunne man ellers se mig blive bekymret, med en mand, 2 børn og mere end en halv kilometer til nærmeste nabo, hvad gør man så? HJT håndværker døgnvang naturligvis. De dukkede op efter et par timer og fik hurtigt sat et nyt toilet op så familien igen kunne gør hvad man nu engang har brug for at gøre engang imellem.

Personligt synes jeg jo at det er fantastisk med sådan en håndværker døgnvagt der bare sidder hele natten og venter på at netop du har brug for ham eller hende, men historien slutter jo ikke der, for omtalte håndværker var blink not til at komme med et tilbud på at få ordnet the kosmetiske, jeg tog imod og inden for en uge var familiens uundværlige toilet igen som nyt.

Jeg ved ikke hvem der har fundet på idéen med en håndværker døgnvagt, jeg mener så mange penge kan der jo heller ikke være i det, men jeg vil gerne have lov til officielt at takke personen. Jeg ved slet ikke hvad min lille familie skulle have gjort hvis vi skulle have ventet med at få det lavet.

Modernisering af huse har taget sit indtog på den danske scene

Next Story »

Mange penge at spare på replika af svanen og corona stol

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *