Jeg vil have de bedste gryder og pander og mandolinjern

Nu har jeg endelig fået sparet sammen og taget mig sammen til at købe et mandolinjern. Det er noget, jeg har gået og både ønsket mig og overvejet at købe i nogle år nu. Folk har tit spurgt, hvorfor jeg egentlig ikke havde sådan et, da jeg altid har gået meget op i, at jeg skulle have de helt rigtige gryder og pander i mit køkken.

Jeg går meget op i madlavning, og vi helst have det bedste køkkenudstyr, når jeg laver mad. En kort overgang overvejede jeg, om jeg skulle være kok, men kom dog fra ideen, og dyrker nu bare madlavningen på hobbyniveau.

Alle mine gryder og pander er i al beskedenhed fra de bedste mærker. Til gengæld er jeg for eksempel lidt ligeglad med kvaliteten af mine møbler – det går jeg knapt så meget op i – men mine køkkenredskaber, de skal bestemt være i orden, ligesom mit mandolinjern også er et af de bedste, man kan få på markedet.

Og jeg er i øvrigt allerede rigtig glad for mit mandolinjern. Det er både rigtig godt, og så pynter det også i mit køkken sammen med alle mine gryder og pander, og meget af min madlavning er blevet flere gange nemmere, nu hvor jeg har investeret i sådan et. Så hvis du går og overvejer, om du skal købe et, så har du min klare anbefaling.

Yndlingskøkkenredskaber er japanske knive og silikone bageforme

Next Story »

Nye pålægsmaskiner og køkkenknive på min gamle arbejdsplads

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *