Hvis frisør i Tårnby ikke har tid så har frisør i Dragør

Jeg er en kvinde på 35 år, og er mor til to piger. Jeg har længe været deprimerede over mit hår, og jeg har længe overvejet et nyt look. Måske er det alderen der gør mig deprimeret, eller fordi jeg længe ikke har lavet noget nyt ved mig selv. Jeg har derfor været på nettet for, at finde ud af, hvad jeg ville have lavet om ved mig selv.  Jeg kom ind på en masse forskellige hjemmesider med plastikkirurgi, men det ville jeg ikke have lavet få, at få det bedre. Jeg fandt også en masse billeder med hairstyling, og med det samme besluttede jeg mig for, at få lavet mit hår om, og det skulle være hos en frisør i Tårnby, hvor jeg bor.

Jeg havde fundet den frisør i Tårnby jeg skulle til, og fik bestilt tid hos dem for, at kunne få et nyt look.

Jeg har lige været hos en frisør i Tårnby, hvor jeg har fået farvet mit hår, og hvor jeg har fået klippet håret kort. Jeg er meget tilfreds med mit nye look, og der er mange der har spurgt mig om hvor jeg har fået lavet mit hår henne.

Mine døtre blev også hel vilde med det, og de ville også have et nyt look, derfor ringede jeg til frisøren i Tårnby for, at hører om de havde en tid til mine døtre, men det havde de ikke, og derfor henviste de mig til en frisør i Dragør. De havde åbenbart også en frisørsalon i Dragør, som de kunne henvise os til, og som havde ligeså gode frisører, som hos frisør i Tårnby.

Jeg synes, at det er vildt dejligt, at man næsten altid kan finde en tid hos en frisør, som man kan lide at være hos, for hvis man ikke finder en tid hos frisør i Tårnby så finder man en tid hos frisør i Dragør, eller også er det omvendt.

Army bælter kunne godt gå hen og blive en national trend

Next Story »

Kopimøbler er ikke et brud på Copyright, hvis man følger reglerne

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *