Social media marketing bør suppleres af noget søgemaskineoptimering

Social media marketing og søgemaskineoptimering, kan begge være nogle ret kraftfulde redskaber i kampen om kundebesøg og placering i de mest relevante søgeresultater på internettet. Der er fortsat mange virksomheder, der ikke har fået øjnene op for betydningen af disse søgeresultat placeringer på internettet og det er fortsat noget der i stigende grad bliver aktuelt.

I takt med den rivende udvikling, der har været på internettet de sidste mange år, er der kommet en langt mere hård konkurrence om de bedste top placeringer, i forhold til de emner og ting folk søger efter på nettet. Social media marketing er så småt begyndt at få mere og mere fodfæste, men det udelukker ikke, at  en solid søgemaskineoptimering er superrelevant i disse dage.

Sagen er den, at konkurrencen er blevet tæt, næsten alle har en firma hjemmeside i dag, og der er kamp om pladserne i toppen af søgemaskineresultaterne. De 10 bedst placeret firmaer, i forhold til et givent søgeresultat, har den klart største sandsynlighed for ét klik og ét besøg. Social media marketing er uden tvivl en vigtig hjørnesten, i en moderne online strategi, men søgemaskineoptimering er et must.

Min mand ønskede sig Google optimering fra et SEO firma

Next Story »

Social media marketing bør være en del af din webshop optimering

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *