Føler mig lækker med læbeforstørrelse og uden uønsket hårvækst

Jeg er en kvinde på 22 år, og jeg er efterhånden blevet så træt af, at have uønsket hårvækst. Det er så irriterende, at skulle barbere sig under armene, hver morgen inden man tager på arbejde. Det ville være så dejligt, hvis jeg kunne få dem fjernet permanent, så jeg overhovedet ikke havde mere af det uønsket hårvækst under armene. Disse tanker gik jeg med, indtil jeg min veninde fortalte mig, at hun havde fået fjernet hårene under armene permanent på en klinik. Jeg gik straks ind på klinikkens hjemmeside og læste mere om, hvordan de udfører arbejdet.

Der gik ikke mere end en uge, og jeg var hos klinikken for, at få fjernet min uønskede hårvækst, som skulle udføres gennem en periode med laserbehandling. Men jeg var glad og tilfreds med, at jeg havde taget et valg som dette.  Det var en lettelse i sindet at vide, at jeg snart ikke havde uønsket hårvækst under armene mere.

Mens de udførte laserbehandling snakkede jeg med hende, der udførte behandlingen omkring læbeforstørrelse. Hun fortalte mig, at de i klinikken også lavede læbeforstørrelse, hvilket jeg også havde ønsket mig længe. Men det var ikke noget jeg ville gøre med det samme. Jeg vil vente til, at jeg har sparet pengene op inden jeg for lavet læbeforstørrelse for gratis er det jo ikke.

Jeg var sikker på, at jeg skulle have det lavet i samme klinik, derfor bestilte jeg tid til en ny laserbehandling til uønsket hårvækst og en tid til læbeforstørrelse.

Der er nu gået syv måneder siden, at jeg har fået lavet læbeforstørrelse, og jeg har fået fjernet uønsket hårvækst. Jeg er glad for resultatet af begge dele, og jeg kan stærkt anbefale permanent hårfjerning.

Hårfjerning med laser er alletiders løsning

Next Story »

Hårfjerning med laser hos en privatklinik

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *