Min ode til forkølelse – den årlige naturlige pause

Her kommer den endeligt: Min ode til forkølelse. Den skal forklare jer alle, hvorfor jeg elsker at være forkølet og absolut ser frem til hver evig eneste vinter med glæde.

Forkølelse er det bedste i verden, fordi det giver mig muligheden for at lade min krop få al den opmærksomhed, som den ofte fortjener, men ikke får som den burde. Jeg ser altid frem til vinteren, udelukkende på det grundlag at jeg gerne vil have årets første forkølelse så hurtigt som muligt. Det er min mulighed for at ligge syg og lade min krop få den hvile, som den ofte inderligt har brug for.

En forkølelse for mig er min måde at dyrke min egen krop på den måde, den har brug for. Jeg ved godt at det er mærkeligt, men jeg føler det er den eneste måde, man kan få en pause fra den daglige trummerum, som nu foregår året rundt fra d. 2. Januar og til den. 23. December. Det er altså 350 dages trummerum, som giver en lysten til at tage et velfortjent stop. Det er det en forkølelse af første grad kan hjælpe mig på den bedste måde muligt. Jeg elsker dig, forkølelse, du er en herlig del af vinteren. Nedtællingen er allerede begyndt.

Min mand skal have naturlægemidler mod hyppig vandladning hos mænd

Next Story »

Eye Q fiskeolie hjælper på koncentration og hukommelse

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *