En spændende historie findes bag firmaet Victorinox knive

Jeg har arvet min fars samling af gamle lommeknive fra firmaet Victorinox knive. Jeg har altid set på hans samling med stor beundring, da jeg synes, det er helt fantastisk, hvad man kan komme ind i sådan en lille lommekniv. Historien bag disse knive interesserer mig også. Jeg har læst en masse om Victorinox siden jeg fik dette knivsæt.

Det var nemlig Victorinox knive, der var med til at opfinde lommeknivene, der oprindeligt blev fremstillet til den schweiziske hær, og det er netop derfor, at nogle mennesker også kalder lommeknive for schweizerknive. Personligt synes jeg, det er en af verdens ti bedste opfindelser, for du får alle mulige praktiske genstande samlet i én lille genstand. Det er et gammelt og velrenommeret firma, der stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet,  og som i dag er kendt i hele verden for at lave knive. Ikke bare lommeknive, men også forskellige køkkenknive, bliver fremstillet på deres fabrikker.

Jeg er kort sagt rigtig glad for, at jeg fik lov til at arve min fars samling af Victorinox knive, og jeg vil bestemt også gøre mit for at samlingen bliver udvidet. P.t. har jeg for eksempel kontakt til en mand i Tyskland, der tænker på at sælge nogle knive fra netop dette mærke, så jeg håber, jeg kan få lokket lidt fra ham.

Jeg købte den sidste pakke med japanske knive i forretningen

Next Story »

Jeg skal købe kokkeudstyr til min fætter i fødselsdagsgave

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *