Fiskeolie styrker immunforsvar

Jeg har læst et sted, at det skulle være rigtig sundt at spise fiskeolie hver eneste dag, fordi det skulle styrke ens immunforsvar, og jeg er normalt ikke en, der tror på alt hvad jeg læser, men lige denne gang, så tror jeg faktisk på det.

Jeg tror faktisk så meget på det, at jeg har tænkt mig at begynde at spise fiskeolie hver eneste dag, for jeg har en fornemmelse af, at det vil give mig lidt mere energi, og måske også styrke mit immunforsvar, for jeg synes ofte jeg er småsyg.

Det er vidst også noget med, at man helst skal spise en hel masse fisk hver uge, men jeg kan ikke rigtig lide smagen af fisk, så det gør jeg ikke, så tror måske også, at løsningen med fiskeolie er et meget fint alternativ, og vil gavne mig.

Jeg har i hvert fald hørt fra andre, der tager fiskeolie, at det har hjulpet dem, så det stoler jeg bestemt på, at det gør. Og hvis det ikke hjælper mig, så er der jo ingen skade sket ved at have prøvet det, så jeg tager chancen og prøver det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *