reklametryk og gratis kuglepenne

Dengang jeg var dreng så jeg næsten ikke reklametryk på noget som helst. Det var mest sportstasker. Nu ved jeg ikke hvor meget at jeg lagde mærke til det, men det har i hvert fald forandret sig.

I dagens Danmark har ethvert større firma med respekt for sig selv et utal af forskellige ting med reklametryk på. Den mest almindelige er kuglepenne, men udvalget er i dag blevet rigtig stort, og man kan nærmest få reklametryk på stort set alt.

Man kan blandt andet få reklametryk på lightere, kildevand, keyhangers og magneter, og en masse andre ting. Det er næsten kun fantasien der sætte grænsen. Og det er det jeg er begyndt at lægge mærke til.

Det er en ret fed måde både for firmaer, men også dem som får gaver med reklametryk. Jeg kan i hvert fald godt lige at få gratis ting, og det er svært at få for mange kuglepenne. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst købte en kuglepen.

Leder efter billig trykkeri

Next Story »

Få lavet tryk på usb nøgler online

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *