Fælles forældremyndighed eller fuld forældremyndighed?

Står du i den uheldige situation, at du skal skilles, og du og din tidligere partner skal deles om børnene, så er det nødvendigt at tage stilling til, hvordan forældremyndigheden skal fordeles.

Der er mange ting man skal blive enige om mht. børnene i forbindelse med en skilsmisse, men uanset hvordan forholdet mellem forældrene er, så er det børnenes tarv, der er det vigtigste i sådan en situation, og derfor er det nødvendigt, at forældrene snakker sammen og bliver enige om, hvorvidt man skal have fælles forældremyndighed eller ej.

Om man skal vælge at have fælles forældremyndighed eller ej afhænger af, hvordan det passer jer som forældre bedst, men det vil som udgangspunkt være i barnets tarv at have fælles forældremyndighed. Kan man som forældre ikke enes, er det dog ikke en oplagt mulighed, og der kan man søge om, at det kun er den ene forældre, der får fuld forældremyndighed.

Uanset hvad er det dog altid en rigtig god ide at vende sagen med en advokat, som også skal bruges, hvis den ene forælder vil have fuld forældremyndighed.

forældremyndighed

Har du brug for retshjælp?

Next Story »

Find en dygtig advokat i København mens du har overskud

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *