Et spændende foredrag om arbejdsglæde

Forleden dag var jeg til et spændende foredrag om arbejdsglæde sammen med min arbejdsplads, som jeg gerne vil fortælle jer om. Foredraget blev afholdt af Addfocus, som tilbyder en masse spændende foredrag. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg deltager i et af deres mange foredrag!

Jeg kan starte med at fortælle, at der har været en del problemer med arbejdsglæden på min arbejdsplads, og derfor besluttede chefen sig for, at vi alle skulle deltage i det her foredrag om arbejdsglæde, så vi alle kunne få redskaber til, hvad vi selv kan gøre for at forbedre tilværelsen på arbejdspladsen. Det er trods alt 8 timer om dagen, 5 dage om ugen, man tilbringer der, så det er jo om at få gjort noget ved det hurtigst muligt.

foredrag om arbejdsglæde
Foredraget var rigtigt lærerigt, og jeg kan varmt anbefale det til andre. Så hvis du eller dine kollegaer trænger til lidt opmuntring på arbejdspladsen, så meld jer til det omtalte foredrag om arbejdsglæde.

Foredrag – tag til et spændende foredrag og bliv klogere på livet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *