Et nyt år betyder nye mål for mig

Når man når hen til årsskiftet, og bevæger sig ind i det nye år, så er det tit, at man ønsker at ændre nogle ting, eller måske sætter man sig nogle karriere mæssige eller sportslige mål. Mit mål for 2013 er at komme i mit livs form, og hvordan vil jeg så gøre det? Jo først og fremmest ved at leve sundt og sove de påkrævede 7-8 timer om natten.

Dernæst er det vigtigt for mig at dyrke sport og være glad generelt i mit liv. Så hvis der er nogle eller noget, der i virkeligheden ikke er så smart for min lykke, så vil jeg helst have ryddet ud i det. Det kan være egne dårlige vaner eller mennesker, der i stedet for at give venskab måske dræner mig for energi.nytår

Når det så er gjort, så vil jeg bare nyde 2013 med mine venner, familie og nye bekendtskaber også. Jeg elsker at lære nyt og få nye venner – det tror jeg stadig på, at man kan selvom man ikke er 14 år længere. Det er ikke 2 måneder siden jeg mødte hele to skønne mennesker på en ferie, og jeg har på fornemmelsen, at det godt kunne udvikle sig til venskaber, hvis jeg investerer lidt tid og energi i dem.

Hvad har I af ønsker og mål – det er altså altid spændende at høre om, hvad andre går og drømmer om:-)

Stigende popularitet på solceller sænker priserne

Next Story »

Følger du med i OL?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *