Har du brug for retshjælp?

I dag vil jeg gerne skrive et kort indlæg om retshjælp, for jeg har lidt på fornemmelsen, at der er rigtig mange danskere, der ikke helt er klar over, hvad det egentlig er for noget, og derfor er der faktisk mange, der går glip af at få den hjælp, de rent faktisk har brug for, når de er i juridiske problemer.

Retshjælp er en gratis form for juridisk rådgivning, man kan få, hvis man har generelle juridiske spørgsmål. Dette er en service, enhver advokat yder, men har manRetshjælp spørgsmål til en konkret sag, eller ønsker man direkte advokathjælp, så koster det naturligvis penge. Dog skal det lige siges, at har man en årlig indkomst på under XXX antal kroner (beløbet ændrer sig fra år til år), kan man faktisk få advokathjælp, uden det koster en krone. Det er fordelen ved at bo i et retssamfund som det danske, hvor enhver skal have ret til at få juridisk rådgivning, enten i en konkret sag eller til generelle juridiske spørgsmål.

Advokat – tag kontakt til en advokat for spørgsmål af en juridisk karakter

Next Story »

Fælles forældremyndighed eller fuld forældremyndighed?

One Comment

  1. Marianne S
    21. februar 2013

    Jeg tror, at det største problem mht. samfundet i dag er, at rigtig mange slet ikke er klar over, hvad man kan, og hvad man ikke kan, og mange gider ikke engang at undersøge, hvilke muligheder de har, så jeg synes, at det er rigtigt godt, at du sætter lidt fokus på retshjælp, for det er der sikkert mange danskere, der har brug for lige pt.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *