Skal jeg søge ind på et midlertidigt botilbud?

I forbindelse med mine tanker om nytårsforsætter, som jeg skrev om forleden dag, så har jeg faktisk overvejet at flytte på et midlertidigt botilbud – måske kan det give mig, der jeg mangler i hverdagen. Jeg har endnu ikke helt besluttet mig endnu, men jeg har bestemt tænkt mig at tjekke nogle forskellige bosteder ud, så jeg kan blive lidt klogere på, om det er noget, jeg har lyst til eller ej.

Jeg kan ikke huske, hvor meget jeg har fortalt jer om min sygdom, men det er heller ikke noget, jeg egentlig ønsker at snakke for meget om, men nu hvor vi alligevel er ved emnet, så vil jeg bare sige, at jeg altså har en sygdom, som jeg er i behandling for, men jeg tror, at et midlertidigt botilbud vil kunne nogle bedre og mere længerevarende resultater i forhold til den behandling, jeg får i dag.

Jeg har kigget lidt rundt omkring, og umiddelbart synes jeg, at Grønhøjens midlertidige botilbud ser meget tillokkende ud. Er der nogle af jer, der har boet på et af deres botilbud? I så fald hører jeg meget gerne fra jer.

midlertidigt botilbud

MIn søster har omsider fået et psykiatrisk behandlingstilbud

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *