Min diætist hjalp mig med at tabe mig ved at lægge en god kostplan

Jeg har i mange år haft en del ekstra kilo på kroppen, og jeg begyndte allerede sidste år omkring nytår kampen mod kiloene. Jeg hyrede derfor en diætist, som skulle hjælpe mig med at lægge en kostplan således, at jeg ville have nemmere ved at tage mig.

Nu er der gået omkring et år, og jeg har brugt hele dagen på at tænke tilbage på de måneder, der er gået. Jeg har i alt tabt mig omkring 40 kilo, og det synes jeg da er ret godt gået, men der er stadig lang vej igen. Jeg begynder at tabe mig langsommere, og jeg vil derfor snakke med min diætist om at lægge en ny kostplan.

Jeg har haft utrolig stor glæde af min diætist, som har støttet mig hele vejen. Hun har heller ikke forsøgt at nedgøre mig eller noget de gange, hvor jeg har brudt kostplanen, for hun ved, at man engang imellem skal have lov til at spise, hvad man har lyst til.

Det er også ret svært at følge en kostplan til punkt og prikke hver eneste dag, for lige pludselig kommer der en fødselsdag, som man skal deltage i, og man må derfor bryde kostplanen. Min diætist har dog altid været meget forstående.

Hvorfor skal man egentlig spise fiskeolie?

Next Story »

Hårtransplantation, hageforstørrelse og hårtab – Der findes gode løsninger

One Comment

  1. Sofie
    6. januar 2012

    Det at tabe sig er en konstant kamp for os kvinder. Det er dælema ikke nemt at ligne en superstar, være mor til to og være en bare nogenlunde ægtefælde.

    Det kunne være, at jeg skulle overveje en diætist så jeg kan få lidt bedre værktøjer til at håndtere min vægt. Måske behøver det ikke at være så besværligt og surt. så kunne det også være at jeg kunne få min mand med på ideen. Han kunne godt tabe sig mindst 10 kg.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *