Hyldest til ham den gamle med army caps

Dette indlæg er en hyldest til min 53-årige far, der går med army caps og tøj. Jeg synes simpelthen, at det er så fedt at se ham være så moderne klædt på uden at det er alt for ungdommeligt! Jeg har aldrig skammet mig over min fars måde at klæde sig på, men det har mange af mine veninder – efter min mening er det også forståeligt!

Min far har tre forskellige army caps som han bruger flittigt. Det synes jeg er helt fint, men jeg kunne godt tænke mig at han fik noget mere af the good stuff, derfor har jeg shoppet lidt til min far på nettet!

Jeg har købt to nye army caps til ham, hvoraf den ene er en vinter cap. Sådan en har han ikke i forvejen. Den kommer til at holde hans snart skaldede hoved varmt i denne her kulde. Jeg har ikke set ham med sådan en slags hue før, og jeg ved faktisk heller ikke om den kommer til at klæde ham, men så er det godt at den kan byttes.

Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg ville købe tøj til min far og slet ikke moderne tøj. Jeg har nemlig også købt nogle ret fede militær T-shirts til ham. Dem er jeg til gengæld sikker på at han vil gå med. Jeg gælder mig så meget til at overraske ham med det!

3-i-1 jakker med tryk

Next Story »

Jakker til kvinder er svære at finde for en mand

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *