Få lavet tryk på usb nøgler online

Jeg vil gerne give mine medarbejdere en rigtig personlig julegave i år, men mit budget er desværre ikke så stort, så jeg tror jeg vil få lavet tryk på usb nøgler til dem alle sammen, for det er en lille personlig ting til dem, og jeg tror de vil blive glade.

Jeg fandt en rigtig fin hjemmeside, der laver personligt tryk på usb nøgler, så de alle kan få en med deres eget navn og deres stjernetegn, og der skal ikke være noget firmalogo på eller noget, for det skal være en gave til dem, og ikke en reklame.

Jeg har før hørt om firmaer, der fik lavet tryk på usb nøgler, og delte dem ud som reklame til deres kunder og sådan, og det er faktisk også en ret god idé, så det tror jeg, at jeg vil gøre efter jul, for det er sikkert en fin måde at få flere kunder på også.

Nu har jeg bestilt tryk på usb nøgler til mine medarbejdere, og det er jo en god start, og når jeg ser hvordan de ser ud, så kan jeg tage stilling til om jeg vil have lavet flere, og om det måske bliver for dyrt at dele ud til mine kunder gratis.

reklametryk og gratis kuglepenne

Next Story »

Tryk på softshell jakker er det nyeste indenfor tryk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *