Opgave om solvarmeanlæg tager snart livet af mig!

Jeg skal til at skrive en mindre opgave om solvarmeanlæg og jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte? Det er ikke fordi jeg ikke aner noget om solvarme, men jeg duer bare ikke til at skrive opgaver. Jeg går i 9. klasse og jeg synes bare ikke at det kan gå hurtigt nok med at afslutte skolelivet.

Det var min lærer, der bestemte hvad jeg skulle skrive opgave om. Jeg tror at det var for at straffe mig at hun valgte at jeg skulle skrive om solvarme, men var slet ikke klar over at jeg selv har et solvarmeanlæg på vores tag derhjemme!

Jeg har talt med mine forældre om alle de fordele der er ved et solvarmeanlæg og det hele er egentlig bare klar til at gå i gang med, men jeg synes bare der er så mange gode programmer i fjernsynet at jeg ikke gider gå i gang med opgaven nu.

Jeg glæder mig til næste år, hvor jeg ikke kan risikere at blive sat til at skrive en opgave om solvarme. For jeg har tænkt mig at starte på en frisøruddannelse, hvor jeg kan få lov til at bruge min kreativitet! Det bliver rigtig dejligt at lave noget som jeg godt kan lide og som jeg også kan finde ud af!

Et pillefyr er et skridt i den rigtige retning

Next Story »

Min veninde og hendes mand er begyndt at fyre med træpiller

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *