Arne Jacobsen ægget kopi – Som var det den ægte vare

Jeg tror at vi er rigtig mange som holder af design møbler, men desværre er vi endnu flere som ikke har råd til at betale de afskyelig høje priser som man ofte må punge ud med. Det er jo lidt af et slag i ansigtet når nu man har gået og spinket og sparet i måneder, bare for at finde ud af at priserne er steget endnu mere og at man alligevel ikke har råd, som jeg selv har prøvet det i forbindelse med Arne Jacobsen ægget som jeg har ønsket mig i mange år. Men der findes et alternativ, nemlig Arne Jacobsen ægget kopi.

Arne Jacobsen ægget kopi er, på trods af at der er tale om en kopi, fuldt ud på højde med originalen og den eneste grund til at man kan se forskel er faktisk at den ser for ny ud. Det beskriver vist meget godt kvaliteten, for kvaliteten er så høj som man kan ønske sig, i modsætning til andre billige kopier som falder fra hinanden for et godt ord.

Så hvis du er interesseret i en Arne Jacobsen ægget kopi, eller andre arne Jacobsen møbler, er det ikke længere forbehold de rige kun, men også almindelige dødelige.

Mange penge at spare på replika af svanen og corona stol

Next Story »

Låsesmed Frederiksberg eller Nørrebro – Leder efter anbefalinger

One Comment

  1. Paw Jacobsen
    19. oktober 2011

    Sejt nok. Jeg har altid været stor fan af Arne Jacobsen, men har aldrig rigtig haft råd til at anskaffe mig noget, men det kan jo være at det ændrer sig nu.

    Svar

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *