Mange penge at spare på replika af svanen og corona stol

Vi kender alle Svanen og Corona stol, henholdsvis af Arne Jacobsen og Poul Volthers, men kun få har råd til at købe originalerne, da de som bekendt koster en bondegårds. Der er imidlertid en løsning på problemet, og den løsning hedder replika.

Nu er der jo mange der vil tænke at replikaer altid er dårlig kvalitet, men det er på ingen måde tilfældet. Naturligvis findes der dårlig replikaer, men gode alternativer findes også, ikke mindst af modeller som Svanen og Corona stol, som jo er meget kendte.

Jeg må nok alligevel erkende at jeg også var lidt tilbageholdende til at starte med, dels på grund a faren for at blive taget ved næsen, men jeg havde også samvittighedskvaler. Samvittigheden var dog ikke længere et problem da jeg kom til at overveje at jeg naturligvis ville købe en original, hvis jeg havde råd, og efter at have taget springet kender jeg da i hvert fald til én producent, som man ikke bliver taget ved næsen af.

Således er jeg nu den lykkelige ejer at netop en Corona stol og så naturligvis Svanen, og kvaliteten er helt i top på alle måder, og jeg tør god påstå at de lever helt op til originalerne.

Håndværker døgnvagt – Når lokummet brænder

Next Story »

Arne Jacobsen ægget kopi – Som var det den ægte vare

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *