Tonede ruder med garanti – Kan det virkelig passe?

En af mine gode venner har for nogen tid siden fået installeret tonede ruder i sin bil. Se det har jeg jo også altid ønsket mig, men som vi alle sammen ved, er det jo en betragtelig udskrivning, så derfor har jeg aldrig fået det gjort. Nu fortæller min ven mig imidlertid at han har fået installeret tonede ruder med garanti, og det forstår jeg ikke rigtigt.

For hvad dækker den garanti egentlig? Stenslag? hærværk? Eller hvad? Jeg kan simpelthen ikke regne det ud. Og det er jo lidt vigtigt for mig, for hvis jeg kan få tonede ruder med garanti, og den garanti rent faktisk dækker noget af betydning, får man o pludselig meget mere for pengene, og så kan det jo også godt være at jeg skal have tonede ruder med garanti.

Nu er tonede ruder med garanti jo ikke en livsnødvendighed, men alle store og små drenge har drømt en lækker bil med tonede ruder, og jeg er ingen undtagelse. Så hvis der eller er nogen som kan forklare mig hvad tonede ruder med garanti egentlig indebærer, kan det være at jeg endelig får min drengedrøm opfyldt. Det er heller ikke et øjeblik for tidligt – Man er jo efterhånden blevet en gammel mand.

Billig autohjælp

Next Story »

Min nye flotte 500 skal da have tonede ruder til bil

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *