Keyhangers med tryk til firmaets reklamekampagne

Jeg har fået til opgave at finde en producent af keyhanger med tryk, til uddeling i forbindelse med en større reklamekampagne, men jeg må erkende at jeg har taget munden for fuld. I kende dem jo godt, for man får dem jo smidt i nakken alle steder. Sådan nogle nøglesnore med en eller anden form for reklame på. Men jeg kan bare ikke regne ud hvem jeg skal ringe til og har nu brugt det meste af en arbejdsdag på at søge på nettet og ringe rundt, og jeg har stadig ikke fundet en producent af keyhangers med tryk.

Jeg tror nu nok at chefen vil tilgive mig hvis jeg må overlade opgaven til en anden, men jeg kan altså ikke forstå at det kan være så svært. Jeg mener du kan jo købe keyhangers med tryk overalt, så hvor svært kan det være? Jeg nægter at give op, når opgaven bør være let.

Det kan godt være at det er dumt at være stædig i en sådan situation, men sådan er jeg altså. Så nu, i håb om at det kan løse mit problem, skriver jeg altså her og spørger om i ved hvor man får lavet keyhangers med tryk.

Tryk på softshell jakker er det nyeste indenfor tryk

Next Story »

Skal have produceret en masse T-shirts med tryk – men hvor?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *