Jeg kan sagtens købe solbriller online

Engang sagde jeg, at jeg aldrig kunne finde på at købe solbriller over internettet, fordi det er svært at vide om de ville klæde en eller ej. Men nu er jeg blevet en solbrille-freak og har bestiller et par næsten hver anden måned over internettet.

Jeg har prøvet mange forskellige solbrillemodeller i butikkerne, og ved derfor hvilke typer solbriller, der vil klæde min hovedform. Jeg kan ikke gå med helt runde briller. De skal helst være firkantede, og heldigvis findes der mange firkantede modeller på nuværende tidspunkt. Jeg synes også at pilotbriller ser fedt ud til mig.

Jeg vil snart kalde mig selv for en solbrille-ekspert. Jeg har en veninde, der ikke selv aner, hvilke typer solbriller, der er pæne til hende. Men det kunne jeg sagtens hjælpe hende med. Jeg foreslog at hun skulle købe nogle som er lidt runde i formen, uden at være cirkelrunde.

Nu har jeg lige fået at vide at hun har taget mit råd til sig, og købt et par solbriller, der har præcis den samme form som jeg foreslog hende over internettet. Hun er super glad for dem, og er nu blevet hende yndlingssolbriller.

Next Story »

Billige smykker online som valentines-kalendergave til min kæreste

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *