Jakker til kvinder er svære at finde for en mand

Jeg er, som mænd er flest. Min kone har ønsket sig en ny jakke af mig, men jeg ved virkeligt ingenting om jakker til kvinder. Der er størrelse, farve, form og mange flere ting jeg skal tage højde for, det bliver noget af en udfordring.

Hvis der er noget, som jeg slet ikke gider, så er det at rende rundt i kvindetøjsbutikker og lede efter jakker til kvinder. Jeg kan simpelthen ikke holde det ud, slet ikke her i juletiden. Der er alt for mange mennesker.

Så jeg skal have fundet mig en online shop, hvor de sælger jakker til kvinder. Hvis der er noget jeg kan finde ud af, så er det e-handel. Det er det bedste jeg ved, for så kan jeg få overstået indkøbene i en fart og arbejde samtidigt. På den måde har jeg også meget mere tid til det, som der virkeligt er vigtigt for mig. Min kone og mine børn!

Så der er sikkert masser af jakker til kvinder ude på the world wide web og hvis jeg nu på en elegant måde spørger min kone til, hvad det egentligt er hun præcist ønsker sig. Så er jeg sikker på, at jeg nok skal finde  en jakke hun bliver rigtigt glad for.

Hyldest til ham den gamle med army caps

Next Story »

Jeg vil gerne have nogle pigers holdninger til smykker til mænd

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *