SMS varmestyring i tæt samarbejde med temperaturovervågning

Her for et par år siden startede jeg en mindre IT virksomhed, med fokus på support af kunder, der er endt op med en defekt eller sløv computer. For at kunne yde en ordentlig service, var vi selvfølgelig i sin tid, ude og investere i en server løsning, der kunne understøtte vores eget interne IT system, som i dag er platform for vores online support. At vi i dag så har måtte udvide med SMS varmestyring og temperaturovervågning, er en anden historie jeg lige vil dele med jer, derude på den anden side af skærmen.

Den første periode da vi startede op, havde vi ingen problemer med vores system, indtil at vi ramte sommersæsonen, hvor at vi begyndte at få nogle episoder, med varmeproblemer i serverrummet. Problemet lå ikke i selve udstyret, men i kølingen af rummet, der generelt blev ustabilt om natten. Det var tæt på at koste os nedsmeltet udstyr og en dyr regning, så nu har vi garderet os med SMS varmestyring og temperaturovervågning.

Det smarte ved SMS varmestyring og temperaturovervågning er, at jeg med det samme, at der sker et temperaturudsving i serverrummet, bliver advaret på SMS. Jeg kan samtidig via SMS beskeder, indstille temperaturen, uanset hvor at jeg befinder mig, på det givne tidspunkt. Vi har siden hen også taget nogle nye tiltag i serverkøling udstyret, men det er betryggende med den ekstra SMS alarm og temperatur sikring.

Jeg har købt en kundetæller, til 85,50

Next Story »

Elektroniske butiksklokker – Humørbestemte ringetoner

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *