Brobehandling og hybridproteser – Hvad skal jeg vælge?

Jeg ha endelig taget mig sammen til at gå til tandlægen og få ordnet mine gamle tænder, men det da der er mange gamle stumper der egner sig bedst bare til at blive revet ud, synes jeg, bekymrer det mig at tandlægen hellere vil noget andet. Jeg tænker jo at en brobehandling vil være den rette vej at gå. Ja jeg ved godt at det ikke nødvendigvis er en dans på roser, min gamle far har brokket sig over sin bro i årevis, men når jeg overvejer hvilke fremskridt der er blevet gjort siden han fik sin, og jeg i øvrigt overvejer prisen i forhold til tandlægens anbefaling, nemlig en hybridprotese, er jeg ikke sikker på at tandlægen har ret.

Det er naturligvis også en mulighed at jeg ikke ved hvad jeg taler om. Brobehandling og hybridproteser er, trods alt, ret avancerede former for tandbehandling.

Under alle omstændigheder er jeg ikke millionær, og jeg har således ikke råd til at begå en fejl her. det er derfor vigtigt at jeg ved hvad det brobehandling og hybridproteser handler om, før end at jeg tager en endelig beslutning. Det kan jo også være, at der er et helt tredje alternativ, som jeg ikke har tænkt på.

Skal jeg have et implantat eller hvad er alternativerne?

Next Story »

Jeg skal have smertefri tandlæge til min tandbehandling i Hellerup

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *