En taske fuld af Redken produkter

For et par dage siden, da jeg var nede i byen for at handle lidt ind, oplevede jeg noget meget underligt; en kvinde, som var på min alder, blev snuppet i butikstyveri af en detektiv. Det er selvfølgelig ikke så underligt, men da hun forsøgte at flygte fra vagten og ud af super markedet, så jeg, at hun havde tasken fuld af Redken produkter.

En masse tanker kom op i mit hoved… en af dem var, at jeg synes, det var sjovt, hun var lige så vild med Redken produkter, som jeg var. Men den tanke blev hurtigt afløst af en anden: Hvad skulle hun dog med en hel taskefuld? Ville hun sælge det videre? For hun skulle have en meget stor badeværelseshylde, hvis hun skulle have plads til alt det, hun havde i tasken.

Jeg syntes, det er meget underligt, at hun lige frem ville udføre et tyveri for at få fat i alle de Redken produkter. Hvem ved – måske var det ikke første gang, hun havde stjålet hårprodukter fra netop denne forretning.

Hvis alle disse hårprodukter var til hende, og hun af en og anden grund ikke havde råd til at købe shampoo, forstår jeg ikke, hvorfor hun tog så mange af gangen.

Bekæmp dårlige hårdage med d:fi voks

Next Story »

Hvis frisør i Tårnby ikke har tid så har frisør i Dragør

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *