Microfiber mopper gør rengøringen nemmere

For mig er rengøring en sur pligt, der skal overstås, så det skal bare være nemt og gå hurtigt. Noget af det allerværste er at vaske gulv, det er jeg ikke meget for. Men jeg har fundet en metode, som gør det hundrede gange nemmere. Min Faster arbejder i et rengøringsfirma og de er begyndt at bruge microfiber mopper, så hun kom og gav mig sådan nogle.

Jeg skal lige love for, at microfiber mopper er noget helt andet end min gamle gulvklud og min gulvskrubbe. Det er så nemt at vaske gulv, man tror det er løgn. Jeg kommer aldrig til at elske gulvvask, men det her sparer mig for så utroligt meget tid.

Microfiber mopper sparer også en masse vand og løben frem og tilbage, så også der er jeg pænt tilfreds. Desuden gør skaftet også, at man meget nemmere når ind i hjørner osv., men det vil jeg nu ikke skrive en lang roman om

Jeg har fået en del microfiber mopper, men jeg er allerede ved at undersøge hvad jeg gør når jeg løber tør. Jeg kan selvfølgelig bare spørge min faster, om hun ikke kan skaffe nogle flere for mig, men problemet er at hun bor ret langt væk. Jeg vil se om de ikke har den nede i den lokale Brugsforening.

rengøringsmidler engros er billigere på nettet

Next Story »

Dejlige nyvaskede microfiber klude er lækrere end halvvåde karklude

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *