MIn søster har omsider fået et psykiatrisk behandlingstilbud

Så er jeg endelig tilbage her på bloggen. Jeg har haft ret travlt de sidste par måneder, hvorfor jeg desværre ikke har haft tid til at være aktiv på bloggen, men nu vender jeg altså stærkt tilbage. Grunden til jeg ikke har været aktiv på bloggen er, at min kære søster, som er psykisk syg, endelig har fået et psykiatrisk behandlingstilbud, og jeg har derfor brugt meget tid på at hjælpe hende med at flytte og ikke mindst på at komme og besøge hende i weekenderne.

Det psykiatriske behandlingstilbud er rimelig langt fra min bopæl, og derfor har jeg brugt rigtig lang tid på at køre frem og tilbage mellem min lejlighed og min søster psykiatrisk behandlingstilbud. Jeg skal selvfølgelig stadig besøge hende fra tid til anden, men nu er hun faldet til ro, så hun har ikke samme behov for, at jeg er der hele tiden. Derudover er jeg færdig med at hjælpe hende med at flytte, så det skal jeg heller ikke tage mig af længere.

Min søster har ventet i flere år på at få et psykiatrisk behandlingstilbud, og det er først nu, at hun har fået et behandlingstilbud, hvor hun kunne bo på stedet. Jeg er selvfølgelig rigtig glad på hendes vegne, og det virker også som om, at hun er glad og tilfreds med at bo der.

Jeg håber i hvert fald, at hun ved hjælp af det psykiatriske behandlingstilbud får hjælp til at tackle og håndtere sin sygdom, så hun kan få mest muligt ud af sit liv. Hun har bestemt ikke haft det nemt, og jeg håber inderligt, at hun nu får den hjælp, hun altid har haft brug for.

Next Story »

Skal jeg søge ind på et midlertidigt botilbud?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *