Katteformidling hos den lokale dyrehandel – stof til eftertanke

Katteformidling er en sag, der står mig meget nær, og jeg sætter derfor stor pris på alt det, mange mennesker gør for kattene hver eneste dag, både i den lokale dyrehandel og hos de mange dyreinternater, der findes rundt omkring i landet.

Den dyrehandel jeg handler i er ikke bare en helt almindelig dyrehandel. Den tager sig nemlig af alle former for katteformidling, hvilket jeg synes er helt fantastisk. Står du og skal erhverve dig en kat, vil jeg helt bestemt anbefale dig at benytte dig af deres katteformidling og måske købe en herreløs kat.

Det er lidt det samme som at adoptere børn. Hvorfor ikke adoptere nogle af de mange børn, der allerede er blevet født, men som ikke har nogen forældre, i stedet for at blive ved med at bringe nye til verden? Sådan har jeg det også med katteformidling. Hvorfor ikke adoptere nogle af de mange herreløse katte, i stedet for at købe en ny.
Selvfølgelig er der nogle faktorer, der spiller ind, når man skal ud og købe en kat, men jeg synes i hvert fald, at man skal tænke på, at dem der har haft det hårdest, er dem der har brug for allermest kærlighed. Tænk lige over det næste gang, du står i din lokale dyrehandel.

Jeg har tænkt mig at købe et elhegn så hunden ikke kan løbe væk

Next Story »

Øg din hunds heldbred med det rigtige hvalpefoder

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *