Øg din hunds heldbred med det rigtige hvalpefoder

Har du lige fået en hundehvalp? Så husk at give den det rigtige hundefoder! For det kan medføre til fatale problemer, hvis du ikke gør det!

Mange er slet ikke klar over hvad en hundehvalp skal have af mad, som er et stort problem. Den skal nemlig have de helt rigtige vitaminer allerede i starten af dens opvækst. For mange voksne hunde bliver hurtigere syge, hvis de ikke har fået det rigtige foder. Det er dog kun få hundeejere, som tænker over dette, og derfor er antallet af syge hunde steget drastisk. Mange hundeejere tror nemlig, at det hundefoder, der bliver reklameret i fjernsynet er det optimale. Det er dog ikke altid rigtigt.

For det første giver mange ejere deres hundehvalpe foder, som i realiteten er til voksne hunde. Mange kender slet ikke til forskellen, da de ikke ved bedre. Hundehvalpe skal have hvalpefoder, som har det rigtige indhold af vitaminer. Hvis du ikke kender til et mærke eller en udbyder, er der heldigvis en udbyder ved navn Nemfoder, som ved hvad der skal være i, for at give din hundehvalp den helt rigtige start. Det er nemlig Iceland Pure.

Mange hunde, som ikke har fået det rigtige hvalpefoder, og nu er blevet gamle, bliver desværre ofte ramt af sukkersyge. Det er virkelig ubehageligt, da din hund fremover skal have insulin dagligt, som hverken er rart for dig eller din hund. Når en hund først har fået sukkersyge går der ikke længe før den bliver blind. Mange hunde kan dog stadig leve optimalt, hvorimod andre bliver forvirret. Det er ikke et liv at tilbyde sin hund og det er derfor yderst vigtigt at give et måltid, som ikke indeholder for meget sukker. Derfor kan du trygt give din hundehvalp Iceland Pure, da det er allergivenligt og glutenfrit. Der et højt indhold af omega 3 og 6, som er meget sundt for din hund. Der findes både smagsvarianter i fisk, kylling og lam, så du vil være garanteret at din hund vil blive forkælet. Derudover er der tilsat bio-mos, som er den naturlige løsning på tarm problemer. Det vil derfor fremme gode bakterier og styrke det naturlige immunsystem.

Derudover vil du også hurtigt kunne se at Iceland Pure hvalpefoder vil give din hund et maksimeret energiniveau. Du finder derfor ikke en bedre løsning, hvis du have at din hvalp får den bedste opvækst. Det er derfor bare at gå på hjemmesiden og bestille det inden skaden allerede er sket!

 

Katteformidling hos den lokale dyrehandel – stof til eftertanke

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *